Koffie in de kapsalon

Koffiemachine in de kapsalon of kliniek


Een bezoek aan een kapsalon, schoonheidssalon, huid- of laserkliniek of masseur is voor velen een moment van ontspanning. Je wordt helemaal in de watten gelegd en je stapt ontspannen en nóg mooier dan je al bent de deur uit. Wat is er nu leuker om je klant extra te verwennen in de vorm van een goede koffie? Met luxe koffie in de kapsalon of kliniek kun je jezelf éxtra onderscheiden. Je klant komt zeker bij je terug!


Type koffiemachines

Koffie in de Zaak biedt diverse soorten en maten als het gaat om half-automatische en vol-automatische koffiemachines. De kwaliteit van de koffie draagt zeker bij aan het kwaliteitsniveau, waarmee jij jezelf als ondernemer onderscheidt. Voor welke koffiemachine in de kapsalon of kliniek kies jij?


Koffiemachine leasen

Uiteraard is het ook mogelijk om een koffiemachine in je kapsalon of kliniek te leasen. Let er wel op dat dit prijstechnisch niet altijd interessant is. We adviseren u graag meer hierover, zodat u zelf de afwegingen kunt maken.


Goede koffie in de kapsalon of kliniek

Laat je gast genieten van de lekkerste koffie! Onze koffiemelanges onderscheiden zich in de markt omdat we deze vers voor je branden. Dit doen we op verschillende sterktes, waardoor elke boon zijn eigen karakter krijgt. Daarnaast zal de koffie een optimale smaak afgeven als deze op de juiste manier is bereid. Ons assortiment biedt 3 soorten koffiebonen; de reguliere espressobonen, koffiecups en ons authentieke eigen merk koffiebonen.


Laat je adviseren

Een koffieboon geeft andere smaken vrij in een half-automatische koffiemachine dan in een vol-automatisch koffieapparaat. De adviseurs van Koffie in de zaak geven een passend advies van verschillende koffie, zodat je zelf de verschillen kunt proeven om een weloverwogen keuze te maken. Ook helpen ze je met welke machine-instelling de koffieboon zo optimaal mogelijk smaakt en luxe koffie in de kapsalon te serveren.