Koffie op de zaak

Koffie op de zaak

Koffie op de zaak: Op de zaak genieten van de lekkerste koffie. Onze koffiemelanges onderscheiden zich in de markt omdat we deze vers voor je branden. Een koffieboon geeft andere smaken vrij in een half-automatische koffiemachine dan in een vol-automatisch koffieapparaat. De adviseurs van Koffie in de zaak geven een passend advies van verschillende koffie zodat je zelf de verschillen kan proeven. Zo kan je een weloverwogen keuze kan maken.

Onze koffie branden we op verschillende sterktes waardoor elke boon zijn eigen karakter krijgt.

Daarnaast zal de koffie een optimale smaak afgeven, wanneer deze op de juiste manier is bereid. Daarom geven we aan met welke machine/malerinstelling de koffieboon zo optimaal mogelijk smaakt.

De volgende koffie kunnen we leveren:

№ 20


Samenstelling: 80% arabica, 20% Robusta.
Hoge kwaliteit melange en erg mooi uitgebalanceerd. Deze melange heeft een gouden medaille gewonnen bij Coffeetasters Italia 2019.
Middel sterk met een klein bittertje.

Afkomst: Brasil Santos NY2 17/18 “Cerrado”, Santos Descascado Otimo”, India Plantation A, San Salvador, Ethiopia Sidamo, India Parchment AB.

№ 66

Samenstelling: 40% Arabica, 60% Robusta.
Hoge kwaliteit melange en erg mooi uitgebalanceerd. Deze melange heeft een gouden medaille gewonnen bij Coffeetasters 2008 en 2010.
Sterk voor een stevige espresso.

Afkomst: Natural Brasil Santos “Cerrado”, Natural Brasil Santos Descascado Otimo”, Washed India Plantation A, Natural India Parchment AB.

№ 83

Samenstelling: 90% Arabica, 10% Robusta.
Een super body voor een romige espresso. Ronde, typisch Italiaanse smaak met hints van cacao, kruiden en delicaat geroosterd brood, versterkt door een zachte fluweelachtige cremelaag. Het is een betrouwbare melange, evenwichtig en gemakkelijk.
Sterk, Cacao, Kruidig en tonen van geroosterd brood.

Afkomst: Brasil Eurodulce Unwashed, Honduras Washed SHG Colan – India Parchment AB.

№ 07

Samenstelling: 100% Arabica.
Afkomstig van Biologische plantages in midden en zuid Amerika, welke zijn gekweekt zonder chemische middelen en die worden gecontroleerd en gecertificeerd door het IMC. Het is een koffie geschikt voor liefhebbers van “goede” producten.
Deze melange heeft een gouden medaille gewonnen bij Coffeetasters Italia 2010 en 2017. Licentie nummers ‘Fairtrade’ en Bio IMC is in ons bezit.
Middel sterk, tonen van bloemen en fruit.

Dit is een handelsnaam van Koffie in de bakkerij. Koffie uitbreiden met lekkere chocolade? Klik dan hier.

Vraag het gratis proefpakket aan en laat je overtuigen.