koffieconcept horeca

Koffieconcept horeca

Koffieconcept horeca

Ons koffieconcept horeca is uitermate geschikt voor de horeca, omdat verschillende modules kunnen worden toegevoegd aan het abonnement. Ga je voor het complete koffieconcept met onze vers gebrande bonen, een machine en chocolade of kies je alleen voor de verse koffiebonen en de machine omdat je een eigen leverancier voor taart of gebak dat is geen probleem.

De koffiebonen branden we zo vers mogelijk. Nu rusten ze een week. Na een week leveren we de koffiebonen. Vanaf nu kan je heerlijk genieten omdat dit de meest verse koffie is die er bestaat.

Ga je voor de fraaie uitstraling van een vol-automatische machine of voor de nostalgie van een half-automaat espressomachine. We praten je graag bij over de diverse mogelijkheden en de bijbehorende voor- en nadelen.  Je kunt je abonnement uitbreiden met de aanschaf of huur van een fraai presentatiemeubel. Op het meubel kunnen we de koffiemachine installeren. Daarnaast kunnen we op de achterwand diverse koffie- en theesoorten presenteren. Een presentatiemeubel kunnen we desgewenst uitvoeren in lijn met de eigen huisstijl. Bespreek de mogelijkheden met één van onze adviseurs. Onze eigen timmerfabriek denkt en werkt graag met u mee!

Vraag het gratis proefpakket aan en laat je overtuigen.