Koffieconcept retail

Koffieconcept retail

koffieconcept retail

Koffieconcept retail is de manier hoe kun je je vandaag nog onderscheiden als retail-ondernemer? Je merkt vast hoe lastig het is om de klant achter de computer vandaan te krijgen. We hebben uit eigen ervaring gemerkt dat “beleving” hetgeen is dat de klant aan je kan binden. Daarnaast kan het een verlengstuk zijn van hetgeen je wil uitstralen met je zaak. Een goede koffie draagt zeker bij aan dit gevoel!

Ons koffieconcept is uitermate geschikt voor een toepassing in jouw winkel. Zet de consument een goede cappuccino voor en je zult zien dat het besteedbare bedrag verhoogd zal worden. Daarnaast kunnen desgewenst modules afzonderlijk van elkaar worden toegevoegd aan het abonnement. Ga je voor het complete koffieconcept met onze vers gebrande bonen, een machine en chocolade of kies je alleen voor de verse koffiebonen en de machine en heb je een eigen leverancier voor taart of gebak dat is geen probleem. Leg de consument in de watten. Wees goed voor de consument en de consument is goed voor jou.


De koffiebonen branden we zo vers mogelijk. Nu rusten ze een week. Na een week leveren we de koffiebonen. Vanaf nu kan je heerlijk genieten omdat dit de meest verse koffie is die er bestaat.

Ga je voor de fraaie uitstraling van een vol-automatische machine of voor de nostalgie van een half-automaat espressomachine. We praten je graag bij over de diverse mogelijkheden en de bijbehorende voor- en nadelen.

Uitbreiding met presentatiemeubel

Je kunt je abonnement uitbreiden met de aanschaf of huur van een fraai presentatiemeubel. Op het meubel kunnen we de koffiemachine installeren. Daarnaast kunnen we op de achterwand diverse koffie- en theesoorten presenteren. Een presentatiemeubel kunnen we desgewenst uitvoeren in lijn met de eigen huisstijl. Bespreek de mogelijkheden met één van onze adviseurs. Onze eigen timmerfabriek denkt en werkt graag met u mee!

Vraag het gratis proefpakket aan en laat je overtuigen.