Koffiemachine op het werk

Koffiemachine op het werk

Vandaag de dag is het nuttigen van koffie een plezierige bezigheid. Als je koffie drinkt, zorg er dan voor dat het een goede koffie is, óók op het werk. Onderzoek wijst uit dat bijna de helft van de medewerkers aangeeft dat goede koffie op het werk de werkmotivatie verhoogt. Het draagt namelijk bij aan het werkgeluk van de medewerkers en hun bereidheid om harder te werken.


Koffiemachine op het werk in het MKB

Jij wilt toch je medewerkers op kantoor toch ook in de watten leggen? Met alleen een lekkere koffieboon heb jij geen garantie voor een lekker kopje koffie. De perfecte koffie krijg je wanneer de druk en de temperatuur in je machine constant en in balans zijn. Goede apparatuur is dus essentieel voor goede kwaliteit.


Type koffiemachines

Koffie in de Zaak biedt diverse soorten en maten als het gaat om een zakelijke koffiemachine op het werk, zowel half-automatisch als vol-automatisch. De meest gekozen koffiemachine op het werk is een vol-automaat. Terwijl jij met je collega gezellig bijpraat, wordt er met één druk op de knop een heerlijke koffie voor je gezet. Wil je net een stap luxer? Kies dan voor de half-automatische koffiemachine. Je medewerkers willen nooit niet meer naar huis!


Welke machine past bij jouw bedrijf?

Ga je voor de makkelijk te bedienen vol-automatische machine waarbij een druk op de knop voldoende is voor het maken van de koffie of kies je voor de half-automatische variant waarbij je fraaie koffies kan maken die nét even wat beter smaken? Laat je vrijblijvend adviseren welke optie het beste in jouw onderneming past. Informeer naar de mogelijkheden.