Koffiemachine voor de horeca

Koffiemachine horeca leasen


Met alleen een lekkere espressoboon heb je geen garantie voor een lekker kopje koffie. Om jouw gast in je koffiebar of restaurant een goede koffie voor te zetten is een goeie koffiemachine onmisbaar. Koffie in de Zaak bied diverse soorten en maten als het gaat om half-automatische en vol-automatische koffiemachines. De kwaliteit van de koffie draagt zeker bij aan het kwaliteitsniveau waarmee jij jezelf als ondernemer onderscheid.     


Koffiemachines voor barista’s en restaurants

Jij wilt toch ook tevreden en terugkerende gasten in je horecazaak? Dan moet je zorgen dat je altijd de perfecte espresso maakt. Deze krijg je wanneer de druk en de temperatuur in je koffiemachine constant en in balans zijn. Goede apparatuur is dus essentieel voor goede kwaliteit.

We bieden 2 type horeca koffiemachines:

De half-automaat machine is een niet te missen koffiemachine voor in de horeca. Dit is omdat men bij een bezoek aan de horeca meer beleving verwacht. Daarnaast is de hand van de barista duidelijk te proeven. Werk je met veel personeel, maar wil je wel altijd eenzelfde kwaliteit koffie serveren? Kies dan voor een vol-automatische horeca koffiemachine met losse koffie bonen machine. Hierbij zet je met één druk op de knop de meest veelzijdige koffiesoorten op tafel. Lees meer over de werking van de koffiemachines.


Koffiemachine horeca leasen

Wil je liever een koffiemachine in de horeca leasen? We gaan dan graag samen in gesprek om bepalen welke koffiemachine het beste bij jouw bedrijf past er zijn en welke optionele onderdelen er mogelijk zijn. Neem hiervoor geheel vrijblijvend contact met ons op.


Koffiebonen bestellen

Heb je al een machine, maar wil je je gasten wel laten genieten van de lekkerste koffie? Laat je adviseren over onze verschillende koffiemelanges; vers gebrand met elk een eigen karakter. Dat proef je direct! Neem vrijblijvend contact op voor advies of bestel een gratis proefpakket. Ervaar het zelf!