Koffiemachine voor de retail

Koffiemachine in de winkel


In de luxere winkels zie je ze steeds vaker: Een koffiemachine in de kledingzaak, kapsalon of andere winkel. Je probeert jezelf te onderscheiden om er voor te zorgen dat de consument bij jouw winkel binnenstapt en niet bij die van je buurman. De kwaliteit van de koffie draagt zeker bij aan het kwaliteitsniveau waarmee jij jezelf als ondernemer onderscheidt. 

Een luxe koffie in de winkel draagt bij aan de beleving bij de klant en zorgt er in veel situaties voor dat het bedrag dat hij of zij uitgeeft een stuk hoger ligt dan in elke andere situatie. En wat is er nu leuker dan je klant extra verwennen met een lekkere cappuccino, latte macchiato of espresso? Wie weet is dat nét dat duwtje in de rug om hem of haar als nieuwe klant over de streep te trekken.


Koffiebonen concept

Heb je al een eigen machine maar wil je wél graag luxe koffie in de winkel serveren? Probeer dan ons koffieconcept! Dit bestaat uit onder andere heerlijke vers gebrande koffiebonen. Uiteraard helpen wij graag mee om te ontdekken welk type koffieboon het beste tot zijn recht komt met jouw koffiemachine. Neem geheel vrijblijvend contact op of vraag een gratis proefpakket aan, zodat je zelf thuis het verschil kunt ervaren.


Koffiemachine kopen

De kwaliteit van de koffie draagt zeker bij aan het kwaliteitsniveau waarmee jij jezelf als ondernemer onderscheidt. Een goede machine is erg bepalen voor deze kwaliteit. Koffie in de Zaak biedt zowel een half-automatische als een vol-automatische koffiemachine voor in de winkel.

Met een vol-automatische koffiemachine creëer je met één druk op de knop de meest veelzijdige koffiesoorten. Zo neemt een lekkere koffie niet veel tijd in beslag en heb je altijd dezelfde kwaliteit koffie.

Wil je net een stap luxer dan is de half-automatische koffiemachine niet te missen. Deze machine past perfect binnen MKB bedrijven die in het hogere segment operationeel zijn. Ook vindt deze koffiemachine in een kledingzaak vaak terug. Het zetten van de koffie is hierbij meer handwerk, waardoor de koffie nog meer uitgesproken zal smaken.


Koffiemachine in de winkel leasen

Liever geen koffiemachine kopen? Je kunt bij Koffie in de Zaak uiteraard ook een koffiemachine leasen. Vraag vrijblijvend meer informatie op, zodat we u goed hierover kunnen informeren. Lees hier meer over het leasen van een koffiemachine.