Koffiemachines

Koffiemachines

XLVI Steamhammer

Authentieke koffiemachines met een handmatige E61 bediening. Voor de koffievakman met gevoel voor klasse en stijl. Gebouwd met een stoere uitstraling. De speciaal ontwikkelde stoomkranen en hoge stoompijpen geven de machine gezicht en bedieningsgemak.

Koffiemachines

Astoria Storm

Een stijlvol vormgegeven espresso machine, deze koffiemachines zijn met de hand gemaakt in een Italiaans familiebedrijf. Zwart hout, veel RVS en lichthouten poten maken deze machine tot een blikvanger. Opvallende kenmerken: een lage machine waardoor optimaal klantcontact met de barista, multiboiler systeem, voor infusie, touchscreen, in hoogte verstelbare lekbak.

Eureka Olympus 75

De bruut van Eureka, de Olympus E lijn heeft een specifieke uitstraling met een geweldenaar van een motor, van maar liefst 800 Watt en 75mmTitanium stalen platte maalschijven en digitale doseerder! Deze molen is zeer gemakkelijk en gedetailleerd instelbaar qua maalgraad en voor de grootverbruikers is de doseerder zeer eenvoudig instelbaar.

Counter

Fraaie koffiemachines verdienen een mooie presentatie. Hier kan er gekozen worden uit een budget, premium of excellent uitvoering.

Bij de ‘Budget’ variant is het kastwerk uitgevoerd in Wit of Zwart met een houtdecor werkblad.
Bij de ‘Premium’ is het kastwerk uitgevoerd in een taupe kleur met een houtdecor werkblad.
De luxe ‘Excellent’ uitvoering kan compleet klantspecifiek worden uitgevoerd. Hierin kunnen de huisstijlkleuren worden toegepast.

Dit is een handelsnaam van Koffie in de bakkerij.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.