Koffiemachines

Koffiemachine voor bedrijven

Goede koffie kwaliteit

Met alleen een lekkere espressoboon heb je geen garantie voor een lekker kopje koffie. Om jouw gast in de horeca, je klant op kantoor of kledingzaak een goede koffie voor te zetten, is een goeie koffiemachine onmisbaar. Koffie in de Zaak biedt diverse varianten als het gaat om half-automatische en vol-automatische koffiemachines. De kwaliteit van de koffie draagt zeker bij aan het kwaliteitsniveau, waarmee jij jezelf als ondernemer onderscheidt. 


Koffiemachine voor bedrijven, retail en horeca

Jij wilt toch ook tevreden en terugkerende klanten of gasten in jouw horecazaak, in de kapsalon, op het werk of in jouw retail bedrijf? Dan moet je kunnen vertrouwen op je machine die altijd de perfecte espresso maakt. Dit krijg je wanneer de druk en de temperatuur in je espressomachine constant en in balans zijn. Goede apparatuur is dus essentieel voor goede kwaliteit!


Halfautomaat koffiemachines

Met een half-automatische koffiemachine zorg je voor een echte koffiebeleving. Bij dit type machine maak je gebruik van een externe koffie bonen machine en druk jijzelf de gemalen koffie in de piston. Ook het opschuimen van de melk is met deze manier van koffie maken echt vakwerk. De hand van de barista is hierbij dus duidelijk te proeven.


Volautomaat koffiemachines

Een vol-automatische machine creëert met één druk op de knop de meest veelzijdige koffiesoorten als espresso, cappuccino en latte. Zodra het reservoir gevuld is met espressobonen, druk je op de knop voor de gewenste koffie. Het apparaat maalt automatisch de bonen, drukt deze in de zetgroep en laat vervolgens water op de juiste temperatuur door de koffie lopen. Zo neemt een lekkere koffie niet veel tijd in beslag en heb je altijd een constante kwaliteit.

Koffiemachine horeca leasen

Een koffiemachine leasen? Dat kan! Het voordeel van leasen is dat er geen grote investering nodig is, al zullen wij niet ontkennen dat het totaalbedrag onderaan de streep altijd hoger is dan bij het kopen van een koffiemachine. Houd er rekening mee dat het bij koffiemachines bijna altijd om financial leaseconstructies gaat, jij bent daarmee economisch eigenaar én daarom zelf verantwoordelijk voor onderhoud en verzekering. Bedrijven worden vooraf gecontroleerd op kredietwaardigheid en zijn verplicht onderhoud en service af te sluiten op de machine zolang de lease loopt. 


Schoonmaak koffiemachines

De schoonmaak van een machine is essentieel om de prachtige smaak van onze koffiebonen tot zijn recht te laten komen. Uiteraard komt dit ook ten goede voor het behoud van de machine. Velen weten dat melk is erg gevoelig is voor bacteriën maar vergeten dat koffie vetresten achterlaat. Dus ook in het belang van goede hygiëne is het noodzaak om de koffiemachine goed te reinigen. Wij geven graag uitleg hoe je de machine het beste kunt reinigen.


Contact

Heb je vragen over de aanschaf van een koffiemachine voor bedrijven of wil je advies welke optie het beste past bij jouw onderneming? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.