Wie zijn wij

Wie is Koffie in de Zaak?


Vanuit een enorme passie voor koffie zijn we Koffie in de Zaak gestart. Voor ons is een dag niet begonnen als we niet hebben genoten van een heerlijke koffie die is gemaakt van de lekkerste espressobonen. Die tijd voor koffie moet je jezelf geven, want dat maakt je dag veel productiever.


Over het team

Mijn naam is René Middag en ik ben oprichter en eigenaar van Koffie in de Zaak en Koffie in de Bakkerij. Als vervent Italië liefhebber is daar mijn passie ontstaan voor de heerlijke koffietjes. Er is voor mij geen mooiere cultuur dan de Italiaanse koffiecultuur; in de ochtend aan de bar een cappuccino bestellen met een heerlijk zoet broodje om de dag mee te beginnen.

Deze passie wil ik bij beide bedrijven graag overbrengen. Uiteraard doe ik dat allemaal niet alleen. In de loop der jaren hebben we een mooi team ontwikkeld die allemaal hetzelfde uitdraagt: plezier hebben in je werk. Uiteindelijk is dat het allerbelangrijkste!


Ontstaan van Koffie in de Bakkerij

In 2014 zag onze onderneming Koffie in de Bakkerij het levenslicht. Koffie in de Bakkerij verzorgt voor de consument koffie met heerlijke chocolade, brownies en taart uit eigen bakkerij. Hiermee richten we ons op 100% kwaliteit, waarbij de prijs iets hoger is dan de concurrent. We gebruiken eerlijke producten en daarvoor eerlijke prijzen, ook voor de koffieboeren. Onze koffiebonen worden gebrand in Italië en Israël en in verschillende varianten. De passie die wij zelf voelen voor koffie presenteren we eveneens tijdens de Baristaworkshops die wij geven in onze vestiging in het centrum van Leerdam.


Ontstaan van Koffie in de Zaak

Nadat we met onze zaak Koffie in de Bakkerij een hele mooie 9e plek (van de 120) wisten te bemachtigen in de AD koffietest wisten we het zeker, iedereen moet van deze koffie kunnen genieten. Niet in alleen in de bakkerij maar ook op het werk, in de horeca, in de retail én in de betere kapsalons. Vanuit deze passie zijn we gestart met Koffie in de Zaak.

Koffie in de Zaak Nederland focust zich op bedrijven, horeca, detailhandel en overheidsinstellingen. We bieden tal van oplossingen op het gebied van koffie en alles wat daaraan verwant is. We verkopen en leasen koffiemachines en we verkopen onze eigen koffiebonen. Daarnaast bieden we optionele toevoegingen zoals onderhoud, chocolade, baristaworkshops en presentatiemeubels voor in jouw onderneming. Neem gerust contact op voor vrijblijvend advies.